veterinär logga

veterinär

veterinär

veterinär

Pressmeddelande Stockholm 12 juni 2014.

ApoEx har lanserat Care - ett nytt system för beställningar och e-recept.

ApoEx har i slutet av maj uppdaterat till ett nytt system för e-recept och beställningar. Systemet är döpt till Care och ersätter det tidigare systemet som har funnits sedan ApoEx start 2010.

“Den främsta orsaken till att vi valde att lansera ett helt nytt system var de önskemål vi fått från våra kunder om nya funktioner. Det är fantastiskt hur våra kunder visar entusiasm och engagemang för ApoEx. Då är det viktigt att visa uppskattning genom att kontinuerligt vara i framkant med innovativa förbättringar”, säger ApoEx VD Jens Berlips.

ApoEx kunder inom den privata sektorn omfattar över 6000 användare från tandvård, djursjukvård, estetisk kirurgi och sjukvård. Ett axplock av de nya funktioner de fått tillgång till är en ny sökmotor med förbättrade sökfunktioner, utbyten, snabbare e-recept och att Care är anpassat för både surfplatta och smartphone. Dessutom så lanserar ApoEx ett större sortiment som omfattar förbrukningsmaterial.

“Jag har varit supernöjd med det tidigare beställningssystemet och trodde inte det kunde bli bättre. Men med ApoEx nya uppdatering har jag fått nya möjligheter som effektiviserar min arbetsdag ytterligare.  Nu går det snabbare att beställa och jag får tillgång till den bästa produktinformationen på marknaden”, säger Assia Morabet som varit användare av ApoEx tjänster sedan ApoEx start.

ApoEx verksamhet är att sälja läkemedel och förbrukningsmaterial till vårdaktörer samt erbjuder nya lösningar kring distribution av läkemedel till privatpersoner. I tillägg erbjuder ApoEx ett antal värdeskapande IT-tjänster till vården. Vår vision är “To be the most innovative one-stop-shop bringing simplifying solutions to the health care sector”.

Presskontakt:
ApoEx AB
Jens Berlips, VD
E-post: jens.berlips@apoex.se Telefon: 070-3999112